“Datawarehouse Automation Framework” (DAF) is de BI Data Lake en datawarehouse automatiseringssoftware. Met deze slimme software wordt het implementeren van uw BI-project uniformer, sneller, flexibeler en goedkoper dan ooit tevoren.

‘DAF’ genereert 98% van de ETL- en DDL-code van jouw datawarehouse of BI Data Lake voor jouw database platform:

 • cloud-database (Snowflake)
 • opensource-database (PostgreSQL)
 • on-premise database (Oracle, SQLServer of MySQL)

BI Data Lake automatisering voor datascience

Wil jouw bedrijf een centraal BI Data Lake voor al jouw datascientists?
Met ‘DAF’ kun je data uit vele soorten bronsystemen (files & databases) automatisch laden in jouw BI Data Lake. Datascience datastores en bestanden kunnen automatisch worden klaargezet met jouw bedrijfsdefinities op een uniforme en geïntegreerde manier.

Datawarehouse automatisering voor BI-rapportage

Wil je bedrijf een rapportageomgeving voor al je BI-rapportages?
Met ‘DAF’ kunt je data uit vele soorten bronsystemen laden in jouw datawarehouse.  De ETL- en database DDL-software wordt hiervoor gegenereert. Ook het dimensionale model, op basis waarvan je gaat rapporteren, wordt volledig gegenereert . Met minimale kosten kun je jouw KPI’s zichtbaar maken in jouw BI Rapprtage tool op een uniforme en geïntegreerde manier, conform jouw bedrijfsbehoeften.

Datawarehouse automation workshop

Generate the boring stuff of your datawarehouse!

Start direct!

Gebaseerd op Python, jouw database en dit framework, dat volledig open is, compleet met documentatie, roadmap handleidingen en films. Jouw medewerkers kunnen je hele datawarehouse in een paar dagen genereren.

Geïnteresseerd?

Klik op deze link voor meer informatie en een persoonlijke workshop.

Bij aanschaf van dit “Datawarehouse Automation Framework” biedt BI-Quest installatie, service en ondersteuning aan. Daarmee kunnen jouw medewerkers direct aan de slag.

De ondersteuning bestaat uit:

 • Installatie ‘DAF’ software in jouw omgeving;
 • Cursus- en oefensessies ‘DAF’ voor jouw medewerkers;
 • Operationele ondersteuning.

Video’s

Generate 98% of your datawarehouse code!

“Datawarehouse Automation Framework” out of a box!

Gratis toevoegingen

 • Wij leveren ‘DAF’ met jouw eigen bedrijfsnaam en logo.
 • ‘DAF’ is volledig open; jouw medewerkers kunnen de generatoren en code sjablonen aanpassen op specifieke wensen.
 • Compleet met roadmap handleidingen hoe je 98% van jouw datawarehouse kunt genereren.
 • Open documentatie in Word.
 • Videofilms met uitleg.
 • Code sjablonen voor 4 databases (Oracle, SQLServer PostgreSQL en Snowflake).
 • Metadata manager voor jouw bedrijfsanalist om de metadata te optimaliseren.

Wilt u tijd en geld besparen met ‘DAF’?

Neem contact op met BI-Quest en profiteer maximaal van de vele voordelen van deze unieke automatiseringssoftware! Wij helpen u graag met alle informatie die nodig is.

Plan uw gratis afspraak voor meer informatie

Als Supply Chain Manager ben ik mede verantwoordelijk voor het nemen van de juiste bedrijfsbeslissingen. Door verandering in het ICT landschap van mijn bedrijf was er een datatrend breuk ontstaan in de historie van mijn informatie en kon ik niet goed sturen op basis van betrouwbare consistente bedrijfsinformatie. Na 1 maand met Frank te hebben samengewerkt heb ik weer betrouwbare gecentraliseerde bedrijfsinformatie zonder datatrend breuken om de juiste bedrijfsbeslissingen te nemen. Verder kunnen we nu zelf verder onze bedrijfsdata in KPI informatie omzetten om beter gefundeerde bedrijfsbeslissingen te nemen voor de toekomst van ons bedrijf!

Kortom : kosten- en tijdsbesparing en betere bedrijfsbeslissingen nemen. Warm aanbevolen!

Toon Meeuws

Toon Meeuws DPI

Datawarehouse automation is mijn passie!

Bedrijfsinformatie voor een bedrijf is hetzelfde als zuurstof voor het lichaam. Juist, je kunt niet zonder. Toch zie ik veel bedrijven dat ze worstelen met de creatie van het datawarehouse erachter.

Ik zie vaak dat de creatie van een datawarehouse erg lang duurt, inconsequent is en veel kost door het inhuren van dure ETL-ontwikkelaars voor die gespecialiseerde taken.

Dat is jammer! Wist je dat het genereren van jouw datawarehouse mogelijk is, zodat je  project veel efficiënter en veel goedkoper is. Automate the boring datawarehouse stuff!

In de afgelopen 20 jaren heb ik met veel klanten gewerkt om datawarehouses te structureren en te automatiseren en de medewerkers de ruimte te geven hun tijd efficiënt te gebruiken. Samen met jouw team kunnen we dit in 1 maand voor elkaar krijgen en jouw bedrijf winstgevender maken.

Op basis van deze ervaring kan ik je precies vertellen wat goed werkt. Hoe je een voor 98% gegenereerd datawarehouse voor jouw bedrijf kunt opzetten zodat jouw bedrijf een gezonde datagedreven toekomst heeft!

Ben je klaar voor de niet te stoppen trend van datawarehouse automatisering met jouw eigen volledig open “Datawarehouse Automation Framework”?

Frank Kuijpers BI-Quest

20 jaar ervaring in implementeren van datawarehouses

100+ trainingen en workshops gegeven

“Automate boring stuff” - Altijd op zoek om jouw medewerkers efficiënt te laten werken door datawarehouse code te automatiseren

Gepassioneerd om datawarehouses zo goedkoop mogelijk te implementeren.