Als Supply Chain Manager ben ik mede verantwoordelijk voor het nemen van de juiste bedrijfsbeslissingen. Door verandering in het ICT landschap van mijn bedrijf was er een datatrend breuk ontstaan in de historie van mijn informatie en kon ik niet goed sturen op basis van betrouwbare consistente bedrijfsinformatie. Na 1 maand werken met Frank is het datawarehouse volledig gegenereerd. Data uit 3 complexe bronsystemen met veel tabellen worden dagelijks in ons datawarehouse in SQLserver geladen. Vervolgens wordt een dimensionaal model met KPI-informatie gegenereerd op basis waarvan we eenvoudig onze dashboards in PowerBI kunnen maken. Nu kunnen we beter geïnformeerde bedrijfsbeslissingen nemen voor de toekomst van ons bedrijf! ”

Kortom : kosten- en tijdsbesparing door datawarehouse automation om betere bedrijfsbeslissingen te nemen. Warm aanbevolen!

Toon Meeuws

Toon Meeuws DPI

Datawarehouse automation is mijn passie!

Bedrijfsinformatie voor een bedrijf is hetzelfde als zuurstof voor het lichaam. Juist, je kunt niet zonder. Toch zie ik bij veel bedrijven dat ze worstelen met het maken van het datawarehouse erachter.

Vaak zie ik dat het bouwen van hun datawarehouse erg lang duurt, inconsistent is en veel kost vanwege het inhuren van dure ETL-ontwikkelaars.

Dat is zonde! Wist je dat het genereren van uw datawarehouse mogelijk is, waardoor uw project veel efficiënter en veel goedkoper wordt! Automate the boring datawarehouse stuff!

In de afgelopen 20 jaar heb ik met veel grote klanten gewerkt om het datawarehouse te structureren, te automatiseren en medewerkers de ruimte te geven om hun tijd efficiënt te besteden. Samen met uw team kunnen we dit in 1 maand bereiken en uw bedrijf winstgevender maken.

Vanuit deze ervaring kan ik je precies vertellen wat goed werkt en hoe je voor jouw bedrijf een 98% gegenereerd datawarehouse opzet zodat jouw bedrijf een gezonde datagedreven toekomst heeft!

Frank Kuijpers BI-Quest

20 jaar ervaring in implementeren van datawarehouses

100+ trainingen en workshops gegeven

“Automate boring stuff” - Altijd op zoek om jouw medewerkers efficiënt te laten werken door datawarehouse code te automatiseren

Gepassioneerd om datawarehouses zo goedkoop mogelijk te implementeren.

Binnen 1 maand uw datawarehouse genereren?

  • Wil je nu direct aan de slag om uw datawarehouse te genereren?
  • Wil je dit doen met jouw eigen volledig open “datawarehouse automation framework”?
  • Wil je werken in jouw huidige BI-architectuur en database?
  • Wil je jouw medewerkers efficiënt inzetten hiervoor?

Vraag deze gratis persoonlijke “Datawarehouse Automation Framework” workshop aan!

Waar mogen we hem naartoe sturen?
Datawarehouse automation workshop