Als Supply Chain Manager ben ik verantwoordelijk voor het nemen van de juiste bedrijfsbeslissingen. Door verandering in het ICT landschap van mijn bedrijf was er een datatrend breuk ontstaan in de historie van mijn informatie en kon ik niet goed sturen op basis van betrouwbare consistente bedrijfsinformatie. Na 1 maand met Frank van BI-Quest te hebben samengewerkt heb ik weer betrouwbare gecentraliseerde bedrijfsinformatie zonder datatrend breuken om de juiste bedrijfsbeslissingen te nemen. Verder kunnen we nu zelf verder onze bedrijfsdata in KPI informatie omzetten om beter gefundeerde bedrijfsbeslissingen te nemen voor de toekomst van ons bedrijf!

Warm aanbevolen!

Toon Meeuws

Toon Meeuws DPI

Geautomatiseerd bedrijfsinformatie verkrijgen is mijn passie!

Bedrijfsinformatie voor een bedrijf is hetzelfde als zuurstof voor het lichaam. Je kunt niet zonder. Toch zie ik in de praktijk dat bedrijfsbeslissingen door vele ondernemers niet worden genomen op basis van een goed fundament.

Vaak zie ik dat het gros van de ondernemers bij het nemen van bedrijfsbeslissingen voor de toekomst van hun bedrijf dit baseert op onderbuik gevoel, hun aanwezige bedrijfsdata hiervoor niet gebruikt of slechts een deel ervan gebruikt. Nemen van goede consistente bedrijfsbeslissingen is van cruciaal belang voor de toekomst. Als je goed gefundeerde bedrijfsbeslissingen neemt, dan ga je winst maken… toch?

Om de aanwezige data in jouw bedrijf om te zetten in bedrijfsinformatie en KPI’s zal veel tijd vergen van jouw werknemers. Een groot aantal werknemers worstelt met het verzamelen van data via Excel-sheets. Dat is zonde! Wist je dat je automatisch data kunt omzetten naar cruciale bedrijfsinformatie waardoor je deze medewerkers veel efficiënter inzet!

In de afgelopen 20 jaar heb ik met vele opdrachtgevers samengewerkt voor structurering en automatisering van het data verwerkingsproces. Samen met jouw team kunnen we het voor elkaar krijgen deze waardevolle bedrijfsinformatie boven water te krijgen om je onderneming  meer winst te laten maken.

Vanuit mijn jarenlange ervaring in topbedrijven kan ik je precies vertellen wat goed werkt en hoe je een data verwerkingsproces voor je onderneming neerzet. Zo gaat jouw bedrijf een gezonde toekomst tegemoet!

Frank Kuijpers BI-Quest

20 jaar ervaring in het omzetten van data naar bruikbare managementinformatie

100+ trainingen en workshops gegeven

“Automate boring stuff” - Altijd op zoek om jouw medewerkers efficiënt te laten werken door het automatiseren van data verwerkingsprocessen

Gepassioneerd om data warehouses op een zeer efficiënte en effectieve manier te implementeren

Wil je:

  • jouw bedrijfsdata geautomatiseerd omzetten in KPI’s?
  • direct aan de slag om jouw data om te zetten in bruikbare bedrijfsinformatie?
  • jouw medewerkers hiervoor efficiënt inzetten?

Klik hier om meer  gedetailleerde informatie om

een geautomatiseerde data gedreven organisatie worden.

Klik hier voor meer gedetailleerde informatie
BI Discovery workshop voor managementinformatie