Website laden..

De wereld verandert snel!
Dit geldt zeker voor de BI-sector, van nature al een dynamische omgeving. Wanneer u uw werkwijze met deze automation-softwaretool standaardiseert, kunt u bijvoorbeeld een groot deel van de activiteiten automatiseren. Dit levert dubbel voordeel op voor uw bedrijf.

Voordelen

De standaardisatie en automatisering levert u vele winstpunten op voor uw bedrijf:

  • Minimale licentiekosten; Met de opensource database PostgreSQL en Python zijn de database licentie kosten van een BI Data Lake minimaal.
  • Minimale ontwikkelkosten; Met de unieke BI Data Lake automation-software zijn de kosten voor implementatie van een BI Data Lake minimaal.
  • Robuust platform; PostgreSQL is de top van robuuste open source databases en Python een robuuste tool om data over versschillende patforms eenvoudig over te halen.
  • Consistente kwaliteit; Alle software componenten die automatisch worden gemaakt, voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen.
  • Hogere productiviteit; Productivity boosters werken altijd sneller én nauwkeuriger dan mensen.
  • Minder fouten; Met productivity boosters – die BI Data Lake-software componenten genereren – hebt u minder kans op menselijke fouten in het bouwtraject.
  • Minder testen; Met productivity boosters – die BI Data Lake-software componenten genereren – bent u minder tijd kwijt voor het testen van de gemaakte software.
  • Toepassing best practices; Door opgedane kennis en ervaring worden alle software componenten op een eenduidige manier gemaakt. Dit betekent ook dat minder ervaren mensen gemakkelijker kunnen profiteren van deze kennis en sneller up-to-speed zijn.
  • Eenvoudiger beheer; Met ‘Powerpack’ zet u alle BI-systemen eenduidig op en werkt u deze op een uniforme manier uit. Positief gevolg: minder kennisoverdracht richting beheer!

 

Bespaar veel tijd en geld

%Work

‘Powerpack for PostgreSQL & Python’ automation-software helpt u om het implementeren van uw BI Data Lake consistent, uniform, flexibel, efficiënt en tijdbesparend in te richten. Zo zorgen de productivity boosters voor het uniformeren en automatiseren van de taken van de BI-ontwikkelaars.
Sommige taken kunnen volledig (100%) worden gegenereerd. Andere taken dient de BI-ontwikkelaar de booster te helpen door parameters in te stellen (90%).
Met deze automation-software bespaart u dus veel tijd én geld