Website laden..

‘Powerpack for ODI’ is een unieke BI project automation-softwaretool ontwikkeld door BI-Quest. Met deze slimme software richt u de implementatie van uw ELT project eenvormiger, sneller, flexibeler én goedkoper in dan ooit tevoren. Met de automation-software ‘Powerpack for ODI’ genereert u voor het grootste gedeelte uw project. Zo legt u de metadata uniform vast in ODI. Daarbij wordt circa 95% van de ODI- en database-componenten niet meer gebouwd door schaarse BI-developers, maar vervaardigd door de productivity boosters van de automation-software zelf.

Van outsourcing naar insourcing

De nieuwe generatie BI Data Lake software is niet alleen een geïntegreerde metadata repository-omgeving die beperkt is tot datatransformatieprocessen. ‘Powerpack for ODI’ dwingt namelijk ook metadata af op een eenvormige en geïntegreerde wijze via business rules, datakwaliteitscriteria en master datamanagement.  Hierdoor verlegt u in de nabije toekomst de BI Data Lake-software invulling van outsourcing naar insourcing. Dit in combinatie met de zeer sterke automation-software van ‘Powerpack for ODI’ die u kunt aanpassen op uw eigen wensen.

Direct aan de slag!

Als u ‘Powerpack for ODI’ aanschaft, verzorgt BI-Quest de installatie en begeleiding. Bovendien kunnen uw medewerkers direct aan de slag. De installatie en begeleiding bestaat uit:

  • Cursus ODI voor uw medewerkers (3 dagen)
  • Installatie ‘Powerpack for ODI’ software op uw omgeving
  • Cursus en oefensessies ‘Powerpack for ODI’ voor uw medewerkers (5 dagen)
  • Support tijdens gebruik

Contact

Wilt u ook tijd én geld besparen met ‘Powerpack for ODI’? Neemt u dan contact op met BI-Quest en profiteer maximaal van de vele voordelen van deze unieke automation-softwaretool! Wij geven uw graag alle informatie.

 

‘Powerpack for ODI’ video’s

Er zijn verschillende video’s samengesteld die je kunnen helpen bij 'Powerpack for ODI'.